(Ne)možnost se registrovat na Tipsport.cz

Chtěl jsem se zaregistrovat na portále tipsport.cz, abych si občas mohl vsadit na nějaký zápas. Vyplnil jsem požadované údaje, klikl na registrovat ale napsalo mi to cituji: „Omlouváme se, ale Vaše údaje jsou již v našem systému zaznamenány. K přístupu do Internetového sázení se prosím zaregistrujte na pobočce.“

tipsport-zadane-udaje-jsou-jiz-v-systemu

Napadlo mě, že jsem se asi již někdy registroval a tak jsem kontaktoval technickou podporu firmy Tipsport.
Emailovou komunikací mi bylo sděleno, že mám zajít na pobočku a tam vše vyřešit.

Dnes jsem si udělal chvilku čas a zašel na pobočku v Liberci. Dal jsem obsluze občanský průkaz, on mě zaregistroval, nicméně při vyplnění mých údajů a zadání do systému nešla registrace dokončit. Obsluha volala na linku, jelikož si s tím nevěděla rady což samozřejmě chápu co také dělat když je vše správně a přesto systém nechce pustit dále.

Po delším telefonickém hovoru bylo nutností mne změnit jméno, jelikož kompletní systém společnosti tipsport.cz neumožňuje registrovat dva lidi se stejnými iniciály:
1) Jméno
2) Příjmení
3) Datum narození

Pokud dojde ke shodě, systém automaticky vyhodnotí, že se jedná o duplikace. Takže vlastně jsem měl smůlu, že existuje určitá osoba Jan Kašpar narozená ve stejný den, pocházející ze Strakonic (vím ze systému).

Obsluha to vyřešila po lince způsobem, abych měl možnost sázet na internetu, že mne přejmenuje, abych měl to štěstí a mohl sázet u společnosti tipsport na internetu :-D

Moje příjmení tak nově je KašparFF

PS: Mám štěstí, že se jmenuji Kašpar, chudák Novák, to aby řešili tyto shody neustále :-)

Jedna odpověď na “(Ne)možnost se registrovat na Tipsport.cz”

  1. na některých pobočkách obsluhují „krávy“, možná jste narazil na jednu z mnoha

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *