Sony Ericsson K800i kus po kousku

Tento článek jsem napsal na můj bývalý blog, když jsem ještě měl stránky kaspi.own.cz. Potom jsem přešel na doménu jankaspar.cz, kterou používám pro osobní prezentaci. Článek je ze srpna roku 2007 a proto už není tak aktuální K800i.

Ale nyní k článku, který byl velmi úspěšný!
Kolik toho vydrží? Jak vypadá rozebraný? ČtiTO!

Možná si myslíte proč rozebírám K800i? Důvod je, že mobil letěl 5metrů a přímo na beton.. U normálního mobilu by většinou prasknul kryt nebo displej, jenže u K800i místo aby prasknul kryt tak se celý ohnul.. Se podívejte sami, na fotce je vidět jak mobil je v půlce ohnutý.


Tak jsem se pustil do rozebrání a pokusil se kryt narovnat
Dal jsem si mobil na stůl a začal s prací. Vyndal jsem baterii, sim kartu, a radši i paměťovou kartu. Nyní jsem vyšrouboval křížový šroubky, s kterým se uvolnil horní zadní kryt.


Nyní následovalo odšroubovat 4 hvězdičkový šroubky, který držely přední kryt se zadní částí telefonu. Víc jsem už nerozebíral, jen vyčistil od prachu a začal narovnávat kryt. Musím říct, že pevnost krytu mě velmi překvapila. Pokoušel jsem se to narovnávat o hranu stolu a to pomohlo asi nejvíc. Když všechno vypadalo rovně, začal jsem skládat telefon zpět do základního stavu.


Nyní K800i vypadá mnohem lépe než po pádu. Kdyby kdokoliv potřeboval radu ohledně K800i rád poradím. Složení „Ká Osmistovky“ není nic složitého a zvládne to i amatér. Pokud máte mobil v záruce, prosím neprovádějte tyto montáže jinak přijdete o záruku!

8 odpovědí na “Sony Ericsson K800i kus po kousku”

  1. Zatím jsem nebyl spokojenější než s K800i. Ta vydržela opravdu všechno od potápění až po pády. Mám ještě W200 skvělá klasika, také velmi odolný a jako pracovní mobil úplně ideální. Ovšem baterie cca 5dní. A nyní g700 jenom protože to má dotykáč, velkej displey atd tak vydrží baterka 2dny. A to s tím mobilem ještě nic nedělám. Zlatá K800 ;-)

  2. zdravim,potřeboval bych poradit s k800i.Sundaval sem zdaní kryt abych telefon vyčistil a když sem ho dal zpátky dohromady tak mi nefunguje krytka u foťaku(nezpouští a nevypíná foťák).
    Předem děkuji za odpověď.S pozdravem Stradys

  3. tak nevim co ted pravě jsem si tento mobil polila mineralkou.bude ještě fungovat??????????,momentalne sem tam jen blikne :((((((((((((((

  4. Ahoj mam dotazek. Mam K800i ve stribrnem krytu a obcas se stane ze se sam vypne i kdyz je dost nabyti. ale po poslednim vypnuti uz nejde zapnout. Navis jak ho nahodit? moc diky za rady

  5. Cauky chtel bych se zeptat kdyz jezdim na K800i joystickem treba do strany tak mi to da treba zvolit treba v menu najedu hudebni prehravac a on se hned spusti aniz bych chtel jak tento problem vyserit ? Diky =)

  6. zdravim kdyz pripojim mobil k pc tak sem ukaze prenos souboru nebo rezim telefonu at dam co chci nefunguje jak to?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *