Spyware Terminator – nejlepší ochrana počítače co znám

Znáte vůbec tento program? Myslím, že 80% lidí určitě ne. Proč tomu tak je? Protože jsou všichni namlsaný platit za programy jako nod, avg a další podobné neužitečné programy. Mezi obyčejnéma lidma platí to co se „říká“ to mám. Jenže časy se mění a tak jako se přešlo od 8bit procesorů ke 64bitovým tak i útoky ovládnout či napadnout Váš počítač se mění. Už tu nejsou viry jako dříve, které přenášeli většinou disketami (dávné to časy 1.44MB kapacita) kdy jsme si mezi sebou půjčovali hry jako Tom a Jerry, wormsíky ale dneska se musíme chránit útoky z internetu. Dneska to nejsou „viry“ ale především nějaký škodlivý software, spam a hlavně trojské koně. Jejich stvořitel je vytvořil za účelem ovládnout Váš počítač (získat data, hesla,..) přes online svět jménem internet. Největší riziko hrozí u uživatelů, který chodí na stránky s podezřelým obsahem. Kdo je zkušenější ví o čem mluvím. Protože nejlepší ochrana je chránit počítač před internetem a jeho škodlivým obsahem sám. Prostě neklikat na všechno co vidíte a na podezřelé stránky nechodit.

Větší hrozba hrozí těm kdo mají veřejnou ip adresu. Tím bych doporučil mít svůj firewall a nastaven manuálně abych viděl každej podezřelej pohyb a mohl ho blokovat.

No ale teď se vrátím k výbornému programu jménem Spyware Terminator. Hned z názvu je patrné, že se bude jednat o nějaký program s bojem proti spywaru. Výhodou programu je to, že je zcela zdarma. Proč platit za nod, avg a podobné antivirové programy, které zbytečně spomalují počítač a jeho funkce je stejná, né-li menší. Co se týká spywaru tak nod, avg ani avast se nemůže srovnávat.

Nyní k programu. Spyware Terminator je program, který dokáže jednoduše najít a odstranit jakýkoliv spyware, adware, trojské koně, keyloggery, malware a jiné potenciálně nebezpečné objekty.
Lze jej použít jako účinný vyhledávač a následně nalezenou hrozbu likvidovat, nebo použít jako rezidentní štít a chránit tak počítač pořád.
Tento program je Freeware a je tedy zdarma.
Program je celý v češtině díky vývojovému týmu v Brně. Tím i případná podpora je mnohem líp řešitelná než v jiném jazyku.
Já jsem s programem spokojený už přes rok. Včera jsem však nechal počítač zapnutý přes noc protože jsem dal ke stažení necelých 100GB filmů, programů, seriálů. Dneska jsem dal úplnou kontrolu a sami se můžete podívat co hned našel.

Pro více informací doporučuji přečíst domovské stránky a nebo recenzi programu na speciálních stránkách o virech spyware.cz

3 odpovědi na “Spyware Terminator – nejlepší ochrana počítače co znám”

  1. a) nemá dost velkou databázi, takže nenajde všechno
    b) je opravdu důkladný, takže při instalaci něčeho s 50-ti knihovnama se člověk ukliká k smrti
    c) je relativně pomalý

  2. a) databázi opravdu velkou nemá
    b) mě to nevadí
    c) pomalý je když se dá důkladná kontrola. S tím souhlasím.

    Ale na to, že je zdarma není špatný. Pro ty co nechtějí platit a nechtějí mít software nelegální tak je tohle dobrá volba ;-)

  3. Zdravím Vás.
    Zkoušel sem odstanit ze svého PC Spyware Terminator
    ale přez ( přidat-odebrat programy)to nejde,mužete mi poradit jak to mám odstranit? ,dík.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *