Čeština do adobe photoshop cs3 – doporučuji pro amatéry

Když jsem před x lety hledal do photoshopu češtinu, protože anglicky pro amatéra je photoshop celkem složitý, trvalo mi hodně dlouho než jsem češtinu našel. Proto píšu mikročlánek a dávám soubory s češtinou pro cs3 ke stažení zde.

Postup instalace je velmi jednoduchý. Stačí pouze zkopírovat dva soubory (tw10428.dat a tw12508.dat) do složky „Required“ v adresáři, kde je nainstalovaný Photoshop.

Defaultně: c:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Required

Doufám, že Vám čeština pomůže ke zlepšení Vaší tvorby pomocí nejlepšího grafického programu – adobe photoshopu..

98 odpovědí na “Čeština do adobe photoshop cs3 – doporučuji pro amatéry”

  1. Vždy když to tam nainstaluju tak mi to hodí asi deset chyb a pak se mi to vypne, nevíš proč?

  2. Dekuju moc stahnul sem si tu cestinu a zadna chyba mi nevyskakovala a to mam Windows XP….dik

  3. Zdar, stáhnul jsem podle návodu a změna se nijak neprojevyla. Poradíte?

  4. Moc děkuji, instalace je opravdu velice snadná, teď už si s Photoshopem budeme rozumět, ta angličtina mě pěkně potrápila :-)

  5. Mam prosbu velikou, kde prosim te prepnu Photoshop CS3 do češtiny. Jen zmenit jazyk. Dekuju moc

  6. Skvělý, moc Vám děkuju!!! Strašně mi to pomohlo, díky moc!!!

  7. Mám takový dotaz. Mám verzi cs3 ale jen třicetidení jde čeština instalovat i sem? Jestli ano poraďte prosim jak. Dík moc.

  8. Ano, čeština půjde i sem. Při zkopírování souborů nahradíte dosavadní a čeština se nastaví automaticky.

  9. Ahoj.Admine webu Prosím jak mám tedy tu češtinu tam dát??Vůbec nechápu =) Byl ybch moc vděčnej kdyby jsi mi pomohl…Ahoj

  10. Vím,že popis vložení češtiny do Photoshop CS3 je jednoduchý,ale nevím si rady, při pouhém zkopírovaní těch dvou souboru mi ta čeština nefunguje,prosím o radu co ja ještě potřeba a by fungovala.Děkuji moc

  11. Děkuju moc. Sice nejsem amatér, ale pro mě je to tak přehlednější. :)

  12. Dobrý večer. Vše jsem stáhla, ale ať to tam kopíruji jak chci stejně se změna neprojeví. Nevím co dělám špatně. CS3 mám…sice mám 30ti denní, ale vy píšete, že to jde i tam. Mooc prosím ozvěte se mi a pomozte mi to tam strčit. Děkuji =)

  13. Dikes moc je to snadné a funguje to fakt dík:D:D

  14. Při nainstalování Adobe Photoshop CS3, zprovoznění češtiny se program zastaví na dotazu zda chci zkušební verzi nebo registrovat. Vyberu zkušební verzi, program vypíše stručně „Vznikla chyba při určení počátečního data zkušební verze“ – zadejte klíč nebo KONEC. A co nyní? Díky všem, kteří poradí. jm

  15. Ahoj mě to prostě NEJDE….napiš mi pls na email

  16. Díky moct! :-* Moc mi to pomohlo a je pravda, že Photoshop v angličtině… Jak pro amatéry :D.

  17. Aoj… heleď prosím mám problémy s tím přepisováním… prosím ozvy se mi ;) předem děkuji :)

  18. ahoj nechápu jak jako zkopírovat? stáhla sem si cestinu a co ted … nechapu to :D jake dva soubory ?

  19. Napíše mi prosím někdo odkaz na stažení Photoshopu?? Díky moc :)

  20. Dala jsem to do té složky required a pak jsem ho nějak tak otvřela a hned mi tam vyskočilo „vaše zkušební doba vypršela“ a konec.

  21. Já když si to stáhnu tak to tam chci přesunout ale nejde mi to!furt se mi to v tý složce nezobrazuje.nevíte co mám dělat????

  22. nejde mi to.. když si otevřu tu složku Required … nechápu, jak ty dva kody tam mužu vložit… když to skopíruju.. :/ omg

  23. Pane admine, díky za návod na instalaci, mám uloženo v Required, ale nic se nestalo, můžete prosím poradit, jsem opravdu, ale opravdu velký laik, díky za Váš čas, Eva.

  24. taky se mi nic nestalo, mám v podsložce v required a nic, prosím SOS, děkuji

  25. Zdravím Honzo, funguje to báječně, stačí se jen držet postupu a není co podělat. elká pomoc a klobouk dolý, díky Ti moc. Přeju hodně zdaru.

  26. Pane admine, díky za návod na instalaci, mám uloženo v Required, ale nic se nestalo, můžete prosím poradit, jsem opravdu, ale opravdu velký laik, díky za Váš čas,Čenda

  27. Moc děkuji za češtinu do photoshopu,šlo to krásně.:-))))

  28. problém je v tom… že já tam žádný requied nikde nemám…

  29. hej super… :) díky moc! Tak lehkou instalaci, jsem dlouho nezažil :)

  30. Hej lidi.. potřebuju poradit jak mám dát češtinu do photoshopu… prosíííím díky…:) kdyžtak piště na mejl :)

  31. nevím si s tím rady,nikdy jsem nic nestahovala… a to si to tak přeju :-(

  32. Admine pls pošli mi na email kde najdu tu složku requiem když otevru složku adobe nic tam nemam mam tam program Abdobe pohtoshop a uninstall dik ..

  33. c:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Required
    případně pokud máš 64bit winy tak
    c:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Required

    Funguje jen pro verzi CS3

  34. Lidičky,pošlete mi prosím někdo na e-mail, kde můžu stáhnou češtinu k Photoshopu CS3,jsem zoufalá :-( Díky předem moc! :o)

  35. Ježiiiškuu, :-) strašně moc děkuju, já sem asi půl hodiny nevěděla, kam to kopírovat, páč jsem si otevřel ty dva soubory a kopírovala ten text xDD pstě sem tele ae nakonec mě to docvaklo..hele, fakt strááásně dííík =*

  36. ahoj mam photoshop cs2-zaregistrovanou vse v pohode ale nevim jak tam dostat tu cestinu-stahl jsem ji rozbalil a dva soubory zkopiroval do slozky required ale porad nic.-((mam to v angline pomuzete mi?diky moc

  37. Diki za pomoc.Síce mi chvíľu trvalo kým som pochopila kde to mám kopírovať ale nakoniec som to našla diki :)

  38. jee díki konecne normální stránka uz mi to jede po cesky

  39. Tu složku Required tam nemám, tak jsme jí vytvořila a zkopírovala to co se mi stáhlo do té nově vytvořené složky, ale pořád nic :(.. co mám dělat? Prosím, poraďte

  40. Uplně nejvíc děkuji…peru se stím už jakou dobu a tato varianta to nejednodušší a nejpraktičtější co mě potkalo :o)

  41. čau…prosím kde moho stáhnout photoshop zadarmo i s klíčem

  42. Dobrý den, mám úplně stejný problém jako Markéta; vytvořila jsem složku Required, zkopírovala do ní ty dva soubory a pořád nic… prosím o radu!

  43. dík :D po 2 měsících válčení s anglinou už to jde;)

  44. Díky moc. Chodím sice na AJ, ale v tomhle se nevyznám. Češtinu mám, dík. Jednodušší instalace být asi nemohla :)

  45. čau dam ty 2 soubory do ty slozky, otevru photoshop ale PS je stale v anglictine pls napiš

    dík

  46. Dobrý den,mám na vás prozbu, zakoupila jsem si program Adobe Photoshop CS3 Extended a návod jak sním pracovat není a skouším s prográmkem si hrát ale na co kliknu to nejde nebo špatně klikám .Neměli byste pro mě radu jak začít?Nebo nějaký odkaz?Děkuji Eva

  47. zdravim. prosimtě nevím jaký dva soubory mám zkopírovat. kde je vezmu? nevím si stím rady předem díky za tvou odpověď

  48. Pozor! Vtip je v tom, že když dáte dekomprese do adresáře …Required, tak se tam vytvoří složka czech a z této složky je potřeba, dva soubory viz. nahoře nakopírovat ze složky Required/czech/ do složky pouze ….Required a pak už je vše OK!

  49. Zdravím. Vše jsem nakopírovala dle návodu a nemám žádné problémy. Moc díky! ^^

  50. Perfektní! vše maká! Návod je parádní! Díky

  51. ahoj prosim vas, urobila som vsetko podla navodu, ale čestinu tam nemam, stale len angličtinu čo mam robiť? za radu vopred dakujem ..

  52. ahojky,zkopírovala jsem tamty dvě složky do složky,kterou jste napsali,ale nic se něděje,jen sem je tam dala,a co mám udělat dál?je tam plno,nehorázně plno dalších jiných složek,nevím co a jak mám dělat,prosím napište děkuju moc,napište na meil janinkaverostova@seznam.cz prosíím

  53. Moc a moc díky je to jednoduché a je skvělé že tam máš i ten jazyk ke stažení :)

  54. Jak je ten tutoriál jak dáš c:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Required tak to ADOBE PHOTOSHOP CS3 tam nenám,a čeština mi tam dát nejde prosímm poraďte!

  55. Čáu chci se zeptat, jak mám dát do adobe photoshopu cs3 češtinu. Hledám všude návod a nevím jak.

  56. Pane bože tak si stáhněte Adobe photoshop portable a nemůsíte nic crackovat, a pak si stáhněte češtinu tu složku skopirujete a hodíte do složky pska co natom nechápete? stačí psko znova zapnout a máte ho v czech a jestli jste tak mimo tak kreslete v malovaní to už v češtině máte :D

  57. Ahoj, vybrala jsem do photoshopu češtinu, dala O.K. jenže je to stejně v angličtině i když jsem to zavřela a znovu otevřela, jak jsem se dočetla v návodu. co mám udělat, aby to bylo česky. díky.

  58. Sláva, díky funguje, neuvěřitelné. A co pro In Design a Illustrator, nebyla by prosím čeština? :-)))

  59. juchůůů, děkuji, děkuji, děkuji a ještě jednou děkuji, funguje tooooooo :-)

  60. Nevíte prosím někdo kde bych stahla češtinu do indesignu cs5 díky

  61. Zdravím pane Kašpare,
    i já jsem negramot v angličtině a zajímalo by mě, kde a jak dostat češtinu do ADOBE PHOTOSHOP ELEMENTS 7.0, který je v angličtině a pro mě velmi složitý.
    Děkuji předem za radu a přeji hezký zbytek dne.
    Olin

  62. Dobrý deň, p. Kašpar. Do včerajška som používal Photoshop 7.0 CE a CS3-ku som mal nainštalovanú, samozrejme v angličtine. Len tak som na WEB-e „opáčil“, či nie je preklad. A je! Na moju nesmiernu radosť. ale v 7-ke mi od istého času na „Paneli volieb“ zblblo písmo tak, že bolo nečitateľné. Skúšal so neraz v štruktúre programu vymeniť typ písma; nič nepomáhalo. Teraz je už všetko v úplnom poriadku. Okrem toho CS3 bleskovo „nabieha“. Veľká vďaka!

  63. Moc,moc děkuji.Super návod,stručný a jednoduchý.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *