Notebook Lenovo S100 pod hladinou

Nedokáži pochopit jak může notebook vydržet ve vodě několik sekund zapnutý a poté fungovat bez jediné známky vady.

Jako první myšlenka mi napadá, ano je to štěstí!

Je pravda, že po spadnutí do vody byla za 15 vteřin vyndaná baterie ale i přesto když místo aktuálního obrazu se zobrazovaly proužky a byly slyšet praskající zvuky jako když se něco zkratuje tak notebook vydržel. Notebook Lenovo S100 byl během následujících 30 minut kompletně rozebrán a vytřen od zbytku vody. Přes noc na radiátoru se podařilo vodu odstranit trvale i od vlhkosti.

Po složení dohromady jsem ovšem čekal co bude špatně ale opak byl pravdou. Notebook funguje bez jediné známky ponoření ve vodě. Na fotky se můžete podívat níže.

lenovo-s-100-utopeny-z-vody-vytazeny

lenovo-s-100-utopeny-suseni-na-radiatoru

lenovo-s-100-utopeny-rozebrane

lenovo-s-100-utopeny-hardware

Jedna odpověď na “Notebook Lenovo S100 pod hladinou”

  1. pokouším se na najít návod jak rozebrat Lenovo S100 a při tom jsem narazil na tento článek, pokud by to bylo možné, rád bych se dozvěděl jak jste se dostal dovnitř, už jsem se o to pokoušel, ale povolení dolních 5 šroubů bohužel nepomohlo, stále nešel oddělit spodek a klávesnice od sebe, a víc zabrat jsem se bál, aby nedošlo k poškození. Z fotek jsem pochopil, že spodní plast je jen kryt a veškerý hardware je pod klávesnicí, ale při rozebírání to tak vůbec nevypadalo :(

    díky moc případnou radu…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *