Online filmy ke zkouknutí zdarma

V dnešní době je sledování online videí na denním pořádku. O největší rozruch se v minulosti postaral projekt youtube.com, který se dostal na první místo online přehrávačů Vašich videí. Každý člověk si založil účet a jenom dal přidat video, který chtěl ukázat všem ostatním uživatelům. Poslal odkazy a přátelé se na video podívali doma online. Z youtube.com se stal největší gigand na sledování videí.
Dneska se začínají sledovat televizní programy přes internet a místo chození do půjčovny pro DVDčka se dají na internetu nalézt stránky, kde se dají i nejnovější filmy zkouknout online a hlavně ZDARMA!
Můj oblíbený web filmy-ke-shlédnutí-zdarma.cz je skoro každý den aktualizovaný a tím nedochází tak často k nenalezení filmu, na který se chcete zrovna podívat. Tyto stránky doporučuji pro online sledování filmů. Zkoušel jsem kontaktovat administrátory s přáním filmu Forest Gump a ten samý den za hodinu byl přidán a já hned se na něj podíval v práci.

Pokud znáte nějaké další projekty, které slouží ke sledování filmů online dejte vědět.

9 odpovědí na “Online filmy ke zkouknutí zdarma”

  1. Ano, také se chci koukat na veškeré filni zdarma…

  2. Dobrý večer,
    sháním film na shlédnutí…. ZLATÝ TULEŇ (The Golden Seal_1983).
    Tento blog je super.
    Děkuji

  3. Dobry den chtela bych zkouknout simpsonovi……Speciální čarodějnický díl XXI

  4. me to nejde spustit, to jsou porad slibovane online filmiky zdarma a pak to skace do nejakych slevomatu namisto filmu

  5. Taky jeden dobře prolhanej hajzlík ,už jich mám dost ,hlavně shlédneš film zdarma online a kecy ,že vám bl…stojí těch pár korun za to !! On čas vás vyčistí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *