Rok 2008 a co je všechno za mnou!

pc jan kašparAno rok 2008 utekl jako voda a já jsem za tento rok toho stihl opravdu hodně. Teď chvilku nebudu mluvit jen o internetu ale také se poohlídnu do mého osobního života. Když to vezmu krátce tak za rok 2008 jsem stačil udělat maturitu a dostat se na západočeskou univerzitu kde momentálně mám zkouškový období. Opravdu nic moc a zítra píšu test z technické dokumentace. Proč píšu článek když zítra mám test? Protože se potřebuju odreagovat aby to se mnou neseklo. Moc učení škodí a já se učil 3dny v kuse na matiku, což je snad můj osobní rekord („vtip“). Také jsem celý rok zamilován do jediné ženy, kterou stráááášně moc miluju a doufám, že rok 2009 bude v lásce podobný. Teď se ale vrátím k internetu což je pro mě šílená závoslost. Někdy bych se asi měl jít léčit protože když jsem zabraný do vytváření stránek tak dokážu u toho sedět až do 9hodin ráno (vyzkoušeno).

Ale teď k projektům, které jsem za rok 2008 vytvořil. Moje začátečnické zkušenosti s vytvářením stránek spadají do roku 2006 kdy jsem začínal psát weby v PSpadu a ukládat jako html. Dneska se tomu už pouze směji ale když vidím kolik času jsem u toho nechal tak spíše brečím.
První stránkou byla moje osobní kde jsem chtěl vytvořit elektronickou prezentaci mé osoby. Nejdříve byli stránky na free hostingu s adresou kaspi.own.cz ale poté jsem si uvědomil, že dát 250korun za svou vlastní doménu není nic těžkého. Tak jsem si koupil svou první doménu. To bylo v prosinci 2007. Vytvořil jsem nový design osobního webu a reprezentoval doménu nesoucí mé jméno jankaspar.cz.
Nyní začal rok 2008 a já začínal mít touhu po více programování a vytváření více webů. Začínal jsem mít nápady jaké weby bych mohl vytvořit a vydělat nějaké penízky. Největší pracovní rozvoj však začal když jsem se rozhodl, že vytvořím internetový obchod (eshop). Začal jsem na tom pracovat tvrdě dřít v červnu po úspěšné maturitě a až koncem září jsem 100% funkční eshop nosic.eu spustil. Jakmile byl eshop hotový začal jsem s internetovým podnikáním ještě více a vytvořil jsem několik webových projektů. Prvním byl Svět obrázků následovaný omalovánkami pro děti po čtiTO.cz, vánoční dárky, KamKmoři.cz, Google Android, Upload obrázků až po Online filmy ke shlénutí zdarma. Naposled jsem spustil svůj druhý internetový obchod značky THULE.

Teď mám v plánu rozjed dalších xxx projektů (momentálně pracuji na online filmech a seriálech, pohádkách online a mořských destinacích) ale vzhledem k časové indispozici to nebude tak rychlé. Momentálně jednám o vytvoření nových stránek Bohemia ligy malého florbalu, kde by měli být hráči a statistiky lig a všechno s jednoduchou ale praktickou administrací. Už nyní vím, že to nebude snadný úkol ale jak už víte mým největším problémem je čas!

Jen doufám, že rok 2009 bude tak úspěšný jako rok předchozí…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *