Čistička vzduchu Sharp KC-A40EUW

Po zakoupení „čističky vzduchu“ TOPCOM LF-4730 a jejím následném vrácení jsem zakoupil již výrobek, který již lze nazývat čističkou vzduchu. Rozhodoval jsem se mezi typem Sharp KC-A40EUW a Sharp KC-A60EUW, který má několik funkcí navíc. Nakonec jsem se rozhodl pro levnější model KC-A40EUW, který plně dostačuje vlastním potřebám. Čistička Sharp KC-A40EUW obsahuje hned několik filtrů: předfiltr, antibakteriální HEPA filtr, mlhový nebo zvlhčovací filtr a umyvatelný filtr dezodorizace. Rozměry čističky jsou výška 57 cm, šířka 38 cm, tloušťka 24 cm. Čističku běžné využívám na automatický režim, kdy se podle znečištění vzduchu aktivuje program čištění. Možnost je také nastavit režim manuálně (3. rychlosti větráku). Bohužel nemám možnost srovnat s jinou čističkou v podobném cenovém rozsahu.


5 odpovědí na “Čistička vzduchu Sharp KC-A40EUW”

  1. Dobrý den, díval jsem se na vaše recenze k čističce vzduchu a popravdě z mechanického hlediska žádný velký rozdíl od Topcom LF-4730 nevidím. Je zde akorát prachový filtr který mi přijde podobný u obou čističek, jen u té levné je menší. Pokud není potřeba zvlhčovač vzduchu nevidím důvod, proč by Topcom LF-4730 neměla fungovat podobně jen pro menší objem místnosti.

  2. Topcom LF-4730 není čistička, ale spíše větrák s možností víření prachu. Osobně jsem si zařízení vyzkoušel a zkutečně nečistí ani v minimístnosti. Kupte a uvidíte :)

  3. Kvalitní čističky vzduchu se pohybují s cenou od minimálně 6 tis. Například velmi žádaná bývá Čistička Airbi Pure má cenu 10 tis.

  4. Dobry den a zaznamenal jste u cisticky snizei prasnosti v mistnosti – méně prachu na parapetech a jak osobne vam prijde hlucna. Zvazuji koupit pro deti. Ma pry i zvlhcovac, jde zapnout zvlast nebo dohromady s cistenim a je tim padem hlucnejsi? Dekuji

  5. Čističky vzduchu s HEPA filtrem jsou nejlepší. Vychytají nečistoty z ovzduší téměř dokonale.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *