Horoskop na rok 2012

Nový rok se blíží a s ním i nová předsevzetí, cíle a nové zkušenosti, která vás mohou potkat. K tomu, abyste věděli, co vás čeká a nemine, je zde horoskop 2012.

Horoskop 2012 byl sestaven profesionálním astrologem, který se touto profesí zabývá už několik let, abyste zde nalezli pouze pravdivá tvrzení.

Pro znamení Vodnáře znamená horoskop 2012 velmi klidný a positivní rok. V práci mu nebude chybět píle a nasazení, což mu dodá dobré finanční zajištění i v následujícím roce. Se zdravím na tom bude relativně dobře, až na občasné nemoci.

Znamení ryb má v horoskopu 2012 podobné vyhlídky jako Vodnář, neboť tyto dvě znamení jsou si velmi blízká. Horoskop na rok 2012 poukazuje na pouze jeden větší rozdíl a tím je, že rybám se tento rok nebude ve vztazích příliš dařit.

Býkovi a Střelci přinese horoskop 2012 nepříliš příznivé pracovní podmínky. Zejména ze začátku roku budou velice unavení a nebudou moci se příliš namáhat. Avšak postupem roku se jejich postavení zlepší.

Horoskop 2012 přináší informace, že Blíženci, Kozorozi a Panny by si měli dávat pozor na svou finanční situaci, neboť budou mít v následujícím roce tendence své peníze utrácet ve velké míře.
Štírům a Lvům horoskop 2012 přináší velmi příznivé podmínky v oblasti financí. Ačkoliv se jim nebude v práci dařit, tak jak by chtěli a budou díky tomu pod velkým tlakem, na poli investic se jim bude dařit velmi, a pokud naleznou pro sebe ideální způsob investic, mají možnost se do budoucna zajistit. Zdraví jim také bude přát a zajistí jim klidný rok bez návštěv lékařů a ordinací.

Pro raky a Váhy přináší horoskop 2012 velmi plodný rok na poli kreativity, kdy se jim povede dosáhnout mnoha vylepšení své vlastní osobnosti, které využijí nejen ve svém osobním a pracovním životě.

Toto nám předpovídá horoskop 2012 v příštím roce, který bude snad pro všechny klidný, šťastný a úspěšný.

2 odpovědi na “Horoskop na rok 2012”

  1. To jsem rád že na tom budu dobře a že budu mít dost pracovní píle :) Ještě kdyby to tak ten horoskop odmakal za mě, pak by možná fungoval :)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *