Vykradli mi auto, naštěstí neukradli!

Rádio Blaupunkt Santa Cruz
Rádio Blaupunkt Santa Cruz

Už je tomu tak a nedá se nic dělat. A teď Vám povím jak se to stalo.
Večer jako každý den zaparkuju auto na parkoviště u baráku v domnění, že se mu nic nestane.
Zajímavý je, že tu noc se mi krásně spalo a zdáli krásné sny (holky atd.. )
Ráno bylo jako každý jiný, vstanu udělám snídani, vyčistím zuby,… a potom mi volá kámoš jestli jsem doma, že má moje DVDčka, že mi je za 5minut přiveze. Já mu odpověděl, že jdu na parkoviště a tam na něj počkám. No a tak jdu k autu a co neuvidím. Auto mělo otevřený dveře u řidiče a všude rozházený věci a bordel po celém autě. První moje reakce bylo zděšení a hned mi došlo, že sem tam „vůl“ nechal panel od rádia. A to mi snad nejvíc mrzelo. Rádio bylo starý 3/4 roku a stálo necelý 3tisíce. Později jsem zjistil, že mi ukradli batoh z kufru, který byl už velmi starý a opotřebený ale zřejmě si potřebovali někam uložit ty ukradený věci. Nejvíc mě překvapilo, že neukradli hasicí přístroj, který má nemalou hodnotu. Možná je to tím, že by jim byl k ničemu a blbě by se prodával v zastavárně.

Ale teď se vrátím jak to celé ještě probíhalo. Samozřejmě jsem na auto nešahal a zavolal policii. Policajti přijeli za cca 30minut a začli se dívat co všechno ukradli aby to sepsali. Dali mě dvě možnosti a to jestli chci zavolat policejní jednotku, která by zkusila najít nějaké otisky a trvalo by to zhruba 3hodiny a nebo to jenom sepsat a dát sériový číslo rádia, kdyby náhodou se našlo při raziích v zastavárnách a bazarech. Já neměl vůbec čas a na autě nebyla žádná škoda, šlo pouze o vykradení a né žádný pokus o ukradení vozidla tak jsem se rozhodl pro druhou variantu. Dal jsem policajtům papíry od rádia a oni zajeli na služebnu to sepsat. Všechno bylo hotový do 1hodiny, takže sem nebyl moc naštvaný, že se budu zdržovat lítáním po policajtech když vím, že moje rádio na 99% už nikdy neuvidím.

Vím, že takový věci se dějou každý den a hlavně v takových větších městech jako je Plzeň je to na normálním pořádku. Naopak bych měl být ještě rád, že zloději mi nic nepoškodili, ani zámek ani okno.

Takže škoda je rádio a starý baťoh. Já ale pořád nejvíc lituju toho, že jsem zrovna si panel od rádia nevyndal a tím určitě bych zabránil krádeži protože o nic jinýho jim nešlo!

Pořád ale lepší ať mi ukradnou rádio než okráds starou paní, která se nemůže ani bránit. To je pak už lidský hyenismus! Ty lidi bych nechal popravit!

2 odpovědi na “Vykradli mi auto, naštěstí neukradli!”

  1. Ak by sem náhodou zavítali osoby zodpovedné za škodu.

    Zo včera na dnes – hotel Ibis Bratislava – kryté parkovisko.
    Som občasným zákazníkom hotela Ibis. Stále tam bola slečna na recepcii, tentokrát taký zvláštny SBSkár. Vtedy mi dali parkovaciu kartu, tento krát mi SBSkár ukázal miesto, kde mám zaparkovať. Stál pri mojom aute a pozeral ako vykladám osobné veci. Kedže som neotvoril kufor, požiadal ma, aby som ho otvoril. Samozrejme urobil som tak. Poslal ma na zvláštne miesto, kedže množstvo viditelnejších miest bolo voľných. BOL SOM ZANEPRÁZDNENY obchodným stretnutím. Nepremýšľal som na nejakým SBSkárom.

    Dnes ráno – rozbité zadné pasažierove okno, peňaženku neukradli, navigáciu neukradli. Ani nokiácku výbavu.
    Zobrali mi z auta prípravky, ktoré tak akurát využije vedec pri meraní striedavého napätie. Je to výrobok, ktorý skončí na smetiaku. Tak isto ďalšie jeho prípojné moduly. Dám za to 300€ kedže takéto veci sa nepredávajú a musel som stráviť množstvo času ich výrobou.

    Ten hliníkový kufrik (kde si SBSkár myslel, že sú peniaze) so skrutokovačmi vo vnútri si môžte nechať. Projektor toshiba si nechajte. Ale vráťte mi tie prípravky. 300€ venujem tomu, kto ich vráti. Pribaľte k ním aj moju obľúbenú vetrovku, ktorú ste vzali.

    Prečo zlodeji ukradnú to, čo nemá pre nich žiadnu cenu? V predu som mal originál nokia príslušenstvo, najdrahší garmin vrátane príslušenstva a peňaženku s pár tisíc KČ.

    Najhoršie zistenie: na mieste, kde ma sbskár poslal niesu inštalované kamery!!!

    HOTEL IBIS, Bratislava, 11.11.2010
    Krádež z osobného vozidla BMW X3, strieborná metalíza.

  2. Přesně 24.12.11 mi vykradl kamarád auto.
    Noc před tím jsem sním seděl v autě a půjčoval jsem mu 300 Stovky, a zbytek peněz sem nechal v přihrádce (7000Kč)jak by jste to řešili vy?Mám ho zmrzačit???

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *